Pois si... outro blog máis de recetas de cociña e cousas así.
Por que empezo este tinglado? Non hai xa dabondos?
Si que hai bastantes, si. Pero eu vou engadir un máis. Por que? Porque me gusta cociñar, reláxame, e cando quero facer algunha receta nova ou algún experimento culinario, case sempre empezo mirando nos blogs. Poida que o que eu publique aquí lle sirva a alguén, así que aquí queda.
Tamén mue gusta sacarlle fotos ás recetas que fago. E tamén, se a receta sabía ben, me gusta repetila. Pero non son moi dado a apuntar como o fixen, nin especialmente os pasos da receta. A ver se tendo este blog me volvo máis ordenado. Non creo :)
As primeiras recetas que poña van ser de aproveitamento. Por exemplo, cando se fai un cocido ou un asado e sobra carne ou pescado, a min gústame facer ou ben croquetas (e conxelalas) ou ben empanadas. Un día tamén fixen unha musaka con restos de carne, e non estaba mal.
Iremos informando...
Por que empezo este tinglado? Non hai xa dabondos?
Si que hai bastantes, si. Pero eu vou engadir un máis. Por que? Porque me gusta cociñar, reláxame, e cando quero facer algunha receta nova ou algún experimento culinario, case sempre empezo mirando nos blogs. Poida que o que eu publique aquí lle sirva a alguén, así que aquí queda.
Tamén mue gusta sacarlle fotos ás recetas que fago. E tamén, se a receta sabía ben, me gusta repetila. Pero non son moi dado a apuntar como o fixen, nin especialmente os pasos da receta. A ver se tendo este blog me volvo máis ordenado. Non creo :)
As primeiras recetas que poña van ser de aproveitamento. Por exemplo, cando se fai un cocido ou un asado e sobra carne ou pescado, a min gústame facer ou ben croquetas (e conxelalas) ou ben empanadas. Un día tamén fixen unha musaka con restos de carne, e non estaba mal.
Iremos informando...
Comentarios
Publicar un comentario